Lav din helt egen fakturaskabelon med e-conomic

Hvordan kommer du i gang?

E-conomic er etregnskabsprogram, der giver dig mulighed for at oprette, sende og bogføre dine fakturaer. Du kan prøve programmet gratis i 14 dage, før du træffer en endelig beslutning. Programmet kan bruges på både computer og andre elektroniske enheder med internetforbindelse, så du kan altid sende dine fakturaer – hvor som helst og når som helst.

I programmet kan du udfylde en fakturaskabelon, som du kan tilpasse med din virksomheds helt eget design, layout og logo. Fakturaen kan sendes som mail eller gemmes som PDF, og du slipper dermed for selv at oprette dem i Excel og Word.

Hvad er fordelene ved at bruge en fakturaskabelon?

Ved at bruge fakturaskabelonerne i e-conomic sparer du enormt meget tid på manuel indtastning, eftersom du ikke selv skal sidde og oprette dem i Word eller Excel. Du skal bare udfylde skabelonen med de rigtige informationer. Fordi fakturaerne bogføres i e-conomic, sparer du også tid på at tjekke om en faktura er blevet betalt. Alt er samlet i e-conomic og du har derfor altid det fulde overblik. Programmet har endda regnskabsfunktioner såsom rykkere og kreditnotaer, m.m.

E-conomics fakturaskabeloner opfylder altid lovkravene for fakturaer – og du er dermed også sikker på at din faktura overholder alle fakturakrav. En faktura skal altid oplyse om fakturadato, fakturanummer, kundens oplysninger, sælgers oplysninger, beskrivelse af vare og mængde, leveringsdato (hvis denne ikke er den samme som fakturadato), moms og valuta.

Hvad får du med regnskabsprogrammet e-conomic?

Du opretter og sender dine fakturaer i e-conomics gratis app til fakturering – og du kan tilmed bruge programmet til at sende ordrer, tilbud og rykkere til dine kunder. Du opnår derudover følgende:

  • Alle fakturakrav følges
  • Overblik over sendte og betalte fakturaer
  • Gem detaljer om dine kunder i programmet, som automatisk bliv udfyldes i fakturaskabelonen
  • Samme fakturanummer bliver ikke brugt to gange

Udover dette får du som e-conomic kunde gratis kundeservice på telefonen og chatten, som hurtigt bliver besvaret. Der findes også en række gratis online kurser, hjælpeartikler og hjælpevideoer til at hjælpe dig med at komme i gang med at bruge regnskabsprogrammet e-conomic og sende dine første fakturaer.