Er fibernet løsningen i din virksomhed? Få svaret her

Det danske erhvervsliv kan næppe løbe rundt uden en god internetforbindelse, der virker som den skal. Dårlig forbindelse sænker ikke bare produktiviteten og effektiviteten, men faktisk også arbejdsmoralen. Fibernet kan imidlertid være løsningen. Er det løsningen i din virksomhed? Læs med og bliv klogere!

Kan du arbejde uden internet? Så er du efterhånden én af de få danskere, der ikke er online i dit arbejdsliv. For de fleste arbejdspladser gælder det, at internettet spiller en vigtig rolle. Faktisk er man som regel totalt afhængig af det for at kunne udføre sine arbejdsopgaver.

Det kan gøre en forskel for mange virksomheder, at man vælger fibernet. Måske tænker du, kan jeg få fibernet? Og er det overhovedet en god løsning i min virksomhed? Det kan du heldigvis ret nemt finde ud af og få svar på.

Find ud af om du kan få fibernet

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du overhovedet kan få fibernet, kan du klikke dig ind på Globalconnects hjemmeside. De tilbyder løsninger med fiber til erhverv, og på deres site kan du nemt tjekke, om din virksomhed kan have gavn af det. Du indtaster blot firmanavn og CVR-nummer, og så får du svaret på, om du kan få fiberdækning på adressen.

Derfor er fibernet en god løsning i virksomheder

Med en god fiberdækning får du et stabilt internet, som alle medarbejdere kan bruge på én gang – uden problemer. Hastigheden svigter ikke, heller ikke selvom printere og lignende devices kobles på. Det glider også nemt og hurtigt med download og upload.

Et almindeligt problem i virksomheder kan være, at der opstår en form for trafikprop på internettet. Det kan være, at andre virksomheder nær dig – eller måske privatpersoner – går online på den samme linje. Det kan skabe støj og gøre internettet langsomt og mindre virksomt.

Man undgår trafikproppen med fibernet, fordi man i højere grad har forbindelsen for sig selv. Det kan være en stor hjælp for arbejdet, og man kommer mere effektivt og bedre i mål. I sidste ende er det en forskel, som kan ses og mærkes på bundlinjen, og derfor kan det betale sig for mange.

Andre tips og tricks til godt internet

Nogle andre gode tips og tricks til en bedre forbindelse er:

  • Placer aldrig din router i et skab eller bag lukkede døre.
  • Forbindelsen skal være så fri som muligt, fra router til enhed.
  • Det er en fordel, hvis du kan se routeren, derfra hvor du bruger enheden.
  • Prøv at skifte mellem 2.4 GHz og 5 GHz og se, om linjen er mindre “trafikeret”.
  • Undgå at forbindelsen skal bevæge sig gennem stoleben, bordben og møblement.